البتانون

عزيزى
انت غيـــر مسجل .. بــــــادر بالتسجيل معنا
كى تتمكــــن من الاطـــــلاع على مواضيعـنا


البتانون

عزيزى
انت غيـــر مسجل .. بــــــادر بالتسجيل معنا
كى تتمكــــن من الاطـــــلاع على مواضيعـنا


البتانون
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

البتانون


 
الرئيسيةالبوابةالأحداثالمنشوراتأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
المستشار عثمان الكومى
المديـــــــــر العـــــــــــــام
المديـــــــــر العـــــــــــــام
المستشار عثمان الكومى


علـــم الدولــــة : سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى Female31

سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى   سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى Empty2/2/2010, 3:57 am

سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى


الخلطــــــــــــــــــــــــــة

ثوم مدقوق فى الهون
طماطم مفرومه ناعم
فلفل اخضر
فلفل شطه
توابل فلفل اسود كمون كزبره ناشفه
فلفل مطحون حار سماق
ملعقتين زيت
خل
عصير ليمون ومبشور الليمون
رده (( نخاله))


الطريقـــــــــــــــــــــــــــــــــة

يدق الثوم فى المدق ويدق معه الفلفل الاخضر والشطه
والتوابل واليمون والخل والطماطم تؤخذ نصف مقدار
الخلطه ويتبل بها السمك جيدا وتغطى وتوضع فى
الثلاجه لمده نصف ساعه او ساعه

ثم يغطى السمك بالرده ويشوى من الجانبين على صاجه
على البوتجاز من فوق
ثم نضع السمك فى باقى الخلطه وتغطى بيها جيدا


وبالهنا والشفـــــــــــــــــــــــــا


سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى 1pi110
سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى 1g72110
سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى 1_uy510
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بتانونيه والفخر ليه
مشـــــــــــــــرف مميـــــــــــــز
مشـــــــــــــــرف مميـــــــــــــز
بتانونيه والفخر ليه


علـــم الدولــــة : سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى Female31

سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: رد: سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى   سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى Empty1/6/2011, 12:16 pm

هى حلوه
بس ازاى هادق الطماطم فى الهون
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سمك بورى مشوى بسر الخلطه الاسكندرانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
البتانون :: المطبـــخ وأشهــى المأكـــولات-
انتقل الى: